Impresszum

Jelen honlap kiadója az ASTRASUN Solar Zrt.

A Kiadó elérhetőségei:


Levelezési cím és budapesti iroda: 1097 Budapest, Ecseri út 14-16.
Telefonszám: Tel. +36-1-4550692
Központi e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kommunikációt érintő ügyekben kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ASTRASUN Solar Kft. fenntart minden, a honlap bármely, általa szerzőként jegyzett részének (szöveges tartalom, saját tulajdonú fotók, stb.) bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

 

 

Webszerkesztés, honlap design:
Webnetwork.hu
Nyitray Ferenc
egyéni vállalkozó
1213. Budapest, Puli Sétány 18. 3/14
info{kukac]webnetwork.hu