Napelemparkok biztonságtechnikai megoldásai

Az ASTRASUN kifejezetten naperőművekre specializált biztonságtechnikai rendszerei mögött egy olyan tudásbázis áll, melyet a cégcsoport saját erőből lefolytatott, ágazati tapasztalatokra építő kutató-fejlesztő tevékenysége eredményezett.

Astrasec márkanév alatt vezette be a cégcsoport magas minőségű biztonságtechnikai termékeit – elsősorban kamerarendszereket, beléptető és nyilvántartó rendszereket –, melyeket immár több ezer elégedett ügyfél használ. Az elmúlt években megszerzett tudást a naperőművek biztonságtechnikai rendszereinek szakszerű, magas minőségű kialakításában alkalmazzuk. 

E téren a piacon egyedülálló módon integráljuk a naperőmű menetrend szolgáltatásokhoz a biztonságtechnikai rendszer által nyújtott információkat, maximálisan igazodva a helyszín felmért adottságaihoz.
Biztonsági kamera, Astrasun, napelempark, biztonságtechnika, naperőmű, beruházás, napelemes rendszer
napelem, napelemes rendszer, naperőmű, naperőmű biztonságtechnika, napelempark, naperőmű kerítés, biztonsági kerítés
Az optimális rendszer tervezését és telepítését nagyban segíti, hogy jól ismerjük a sokak számára kemény diót jelentő, számos környezeti behatás által érintett helyszínek sajátosságait.

A biztonságtechnikai rendszert oly módon dolgozzuk ki, hogy a lehető legtöbb információt és legnagyobb kontrollt nyújtsa Önnek, miközben a naperőmű teljesítményét egyáltalán ne befolyásolja.  

A naperőművek alapvetően erős kültéri védelmi rendszert igényelnek. Milyen kültéri megoldásokat kínálunk Önnek? Íme: