Intelligens kerítésrendszer

Az ASTRASUN brand részeként működő Astrasec jelentős tapasztalattal rendelkezik a kültéri védelmi rendszerek területén, hiszen referenciáink között több kiemelten védett, nagy kiterjedésű objektum is szerepel.

Az itt kiépített integrált biztonságtechnikai rendszerek nemcsak több kilométer hosszúságú érzékelőkábeles kerítésvédelmet, hanem beléptető- és videó-megfigyelő rendszereket tartalmaznak. Mindezek tudatában a napelemparkok kültéri védelmére leginkább az ASTRASEC SMART4D elektromos kerítést javasoljuk.

Naperőmű biztonságtechnikai rendszerekkel kapcsolatban keresse bizalommal munkatársunkat: k.zsolt@astrasec.solutions

A kerítést kizárólag egy már meglévő kerítés belső oldalára lehet felszerelni. Fontos, hogy az elektromos kerítést a külső oldalról véletlenszerűen ne lehessen megérinteni, és megfelelően ki legyen táblázva a veszély.

A rendszer emberi élet kioltására alkalmatlan és maradandó károsodást nem okoz.
intelligens kerítésrendszer, naperőmű biztonságtechnika, naperőmű, naperőmű építés, napelempark, kerítésrendszer, napelemes rendszer, astrasun, astrasec
Bicske napelemekk

Így működik az ASTRASEC SMART4D kerítésrendszer

A kerítés rendszer elektromos vezetékekből áll, amelyek nagyfeszültségű impulzusokat továbbítanak, és ez elrettentő, de nem életveszélyes áramütést okoz a behatolónak.

Az elektromos kerítés egyik nagy előnye, hogy képes különbséget tenni egy alkalmi birtokháborító és egy elszánt behatoló között.

Előbbit elrettenti a kerítés maga, vagy az áramütés. Az elszánt behatolónak azonban fel kell számolnia a kerítés jelentette fizikai akadállyal annak megrongálásával – ebben az esetben szólal meg a riasztó.

Ezáltal a téves riasztás lehetősége teljesen kizárt!

Intelligens kerítésrendszer előnyei

A legtöbb egyéb biztonsági rendszer azután aktiválódik, miután a behatoló belépett a birtok, vagy intézmény területére. A mi rendszerünk azonban más!

  • Mind vizuálisan, mind fizikailag elrettenti a leendő behatolót, így sok spontán bűncselekményt és törvénysértést megelőz.
  • Egy érzékelő folyamatosan figyeli a kerítésben lévő feszültséget, és észlel minden beavatkozást, így nyújtva rugalmas lehetőséget a biztonsági intézkedéshez (riasztócsengők, fényjelzések, vonal a biztonsági céghez vagy előprogramozott telefonszámhoz).
  • Mivel az elektromos vezetékek a főkerítésen belül vannak, az illetéktelen személynek el kell követnie a birtokháborítást, mielőtt érintkezésbe kerülne az árammal, ami a vezetékben van.
  • A rendszer akár 24 órás biztonságot ad, így nincs szükség őrjáratokra.
  • A beépített akkumulátor révén a rendszer még áramkimaradás esetén is tovább működik.
  • Más biztonsági rendszerekhez képest az időjárási viszonyokkal szemben messzemenően közömbös, így a téves riasztások nagy biztonsággal kizárhatók.
astrasun, astrasec, naperőmű biztonságtechnika, napelempark, naperőmű, elektromos kerítés, napelempanel, pv, szolár rendszer