Kiskutya a Kóborka Állatvédő Egyesület Menhelyén

Astrasun napelemes rendszer az állatokért – pályázati felhívás

Pályázat napelemes rendszer igénylésére állatvédő, állatmentő szervezetek számára

Az Astrasun Csoport 2020 tavaszán egymillió forint értékű tápadománnyal támogatta a koronavírus miatt szorult helyzetbe került állatmenhelyeket. A fenntarthatóság iránt elkötelezett szakemberekként és civilekként naponta adózunk csodálattal az állatvédők és állatmentők munkája előtt, és úgy gondoljuk, eljött az ideje, hogy valamennyit visszaadjunk abból, amit helyettünk is tesznek.

Tudjuk jól, hiába tűnik az állatvédők lélekjelenléte és energiája végtelennek, ez korántsem van így. Kézzelfogható gesztusként ezért energiával kívánunk hozzájárulni az állatvédő szervezetek terheinek enyhítéséhez.

 

A felajánlás tárgya és a pályázók köre:

Az Astrasun Csoport korlátozott számban háztartási méretű napelemes rendszereket ajánl fel aktív, magyarországi állatmentő, állatvédő szervezetek számára! A napelemes rendszer megfelelő mennyiségű szolárpanelből, az energiát az elektromos hálózatba csatlakoztató és szabályozó inverterből, valamint rögzítőelemekből és kábelekből áll. A vállalat 2020 4. negyedévétől egy éven keresztül összesen minimum 3, maximum 5 napelemes rendszerrel, valamint a kapcsolódó tervezési-engedélyeztetési dokumentációval kíván hozzájárulni az állatvédők munkájához. A felajánlott napelemes rendszerekből minden negyedévben egyet bocsát rendelkezésre az Astrasun.

 

Pályázat módja:

A felajánlás igénybevételére pályázni elektronikus módon (e-mailben) 2020. október 22-ig lehet egy rövid bemutatkozóval és indoklással. A pályázathoz kérjük csatolni a helyszínről készült fotódokumentációt, hogy előzetesen fel tudjuk becsülni, hogy alkalmas-e a terület (épület) a napelemes rendszer telepítésére.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Tárgyként tüntesse fel: Pályázat napelemes rendszerre – állatvédők

 

A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető: +36 20-3270506, Szabó Judit Nikoletta

A pályázatokat a Magyar Állatvédők Országos Szervezetének (www.maosz.hu) bevonásával bírálja el az Astrasun Csoport, és a konkrét, vissza nem térítendő támogatás mértékét – hogy pontosan mekkora napelemes rendszert szükséges és lehetséges telepíteni – terepbejárást és felmérést követően állapítja meg.

A felajánlás kizárólag a feladatellátás helyén vehető igénybe, a magáncélú felhasználás kizáró oknak minősül.

 

A támogatás megvalósulása:

A támogatás vissza nem térítendő. A támogatás a támogatott fél számára kommunikációs kötelezettségekkel jár, melyeket a támogatási szerződés rögzít. A napelemes rendszer átadása és telepítése a támogatási szerződés kölcsönös aláírását követően, egyeztetett időpontban, a támogatási időszak alatt valósul meg.

 

Összegzés:

A felajánlás tárgya: komplex háztartási méretű napelemes rendszer (3kWp-ig) – napelempanelek, inverter, rögzítőelemek, kábelek. A támogatás részeként az Astrasun vállalja továbbá a tervezési és engedélyeztetési dokumentáció ellátását is.

 

A pályázat formai követelményei:

A pályázatra kizárólag magyarországi, aktív állatvédő, állatmentő nonprofit szervezetek jelentkezhetnek.

A pályázatnak tartalmaznia kell a szervezet rövid bemutatását és a felhasználás szükségességének indoklását (max. 3 oldal). A pályázathoz a tervezett felhasználás helyéről készült fotókat kérjük mellékelni.

A napelemes rendszer kizárólag a feladatellátás helyén (menhely, telephely) telepíthető.

Határidő:

  1. október 22.

Kapcsolat:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tárgyként tüntesse fel: Pályázat napelemes rendszerre – állatvédők